About Me

My photo
im dania.and im renewing my blog.ignore about my past,people:)

Monday, April 12, 2010

nayzu gedik!



tada!okayh.since dia ni kan mcm request suruh i letak dkat blog ni.so i post kan la about this hot babe!er,haa.maken lama aku tgk kau makin hot doe.ahha.serious.aku jujur:)
hrm.okay.she's one of my bestie.she helps me a lot la,so i know like time school dulu.we cannot work out together kan?hee.i pun thgt that the frenship that we build will end up but it seem that kita boleh bertahan until now.so im grateful to have a friend like you:)im serious.when theres noone to listen to all my problems and craps.like sapa la nk dgr aku membebel mengumpat dan menggedik.but u are always there,thnks babe:)kau byk pegang rahsia aku,and pls simpan ketat2 taw.haha
well,pape pun i hope that bila kau dah beranak cucu pun,keep updating story pasal diri kau dkat aku lah ye:)
and i really hope u will get a boyfie as soon.i'll pray fr that:P
lastly.iloveyousomuch.duh.dah mcm lesbo pulak aku.hahah

sincerely,

si comel:)

2 comments:

  1. haha. ngeng! tak perlu jujur sgt aku suro post. HAHA

    ReplyDelete
  2. haha.well.jujur la bru touching:P

    ReplyDelete